Harrysmindes Ladina og Leo 2011
Harrysmindes Ladina og Leo 2011

LEO ANDERSEN:

Jeg er opvokset på landet, hvor mine forældre har haft et mindre landbrug med køer og jordbrug, hvor jeg hjalp i marken og i stalden. Heste interessen er kommet da vi rykkede ind på Harrysminde i 1998. Jeg har "suget" til mig via hoppe- og hingste kåringer, skuer, avls-kurser i Dansk Varmblod m.v. og også lyttet til "de gamle" i faget.Monique Ask og Birgitte, foto taget af Britt Carlsen i 2003 da hun var forbi og lave en artikel om Monique.
Monique Ask og Birgitte, foto taget af Britt Carlsen i 2003 da hun var forbi og lave en artikel om Monique.

BIRGITTE JUUL:

Jeg er opvokset i byen, men er siden barn kommet i heste verden, de første år var på Travbanen i Århus og på et stort trav stutteri (Ingerslevgård) hvor der var mange løbsheste, flere avlshopper med afkom og en avlshingst.
Min egen hest fik jeg sidst i 80érne, en travhest som jeg kørte med og red. Dressuren fangede min interesse da jeg blev heste passer for en dressur rytter og fik lov til at ride hans hest.
Derefter var det dressuren der tog over, jeg har redet og startet dressur siden først i 90érne.
Efter vi flyttede ind på Harrysminde og vi så småt begyndte at avle, har Leo og jeg sammen været "alle" steder hvor der sker noget i avls sammenhæng, hoppe- og hingstekåringer, følskuer, både i Dansk Varmblod og Hannoveraner avlen og været til større stævner.
Vi har lyttet til erfarne avlere, brugt timer på internettet til at læse om hoppe- og hingstelinier
Jeg er dressurdommer, under DRF, bruger derfor en del weekender på at dømme til både klub- distrikts- og landsstævner.